Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі продукти, які знижують ризик інфаркту в два рази
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі продукти, які знижують ризик інфаркту в два рази

Ці продукти знижують "поганий" холестерин

14 грудня 2020, 00:30 comments1091
Поділіться публікацією:

За допомогою правильного харчування наш організм насичується вітамінами, амінокислотами та цінними речовинами, які позитивно впливають на серцево-судинну систему. Експерти розповіли, які саме продукти знижують ризик інфаркту у два рази.

Названі продукти, які знижують ризик інфаркту в два рази

які продукти знижують ризик інфаркту / фото: zhenomaniya.ru

Експерти в ході дослідження з'ясували, що потрібно вживати більше темного шоколаду, в складі якого є антиоксиданти, а також калій і магній. Ці елементи покращують роботу кровоносних судин, запобігають утворенню тромбів і допомагають нормалізувати артеріальний тиск. Результати дослідження показали, що темний шоколад майже на 60% знижує ризик розвитку ішемії серця.

Також для запобігання серцевих проблем, фахівці рекомендують, додати у свій раціон оливкову олію, часник, помідори, ягоди, тому що в цих продуктах багато антиоксидантів, які борються з вільними радикалами та захищають організм від багатьох захворювань. Ще раціон слід збагатити авокадо, рибою, горіхами, бобовими та листовими овочами.

Всі ці продукти допомагають знизити рівень "поганого" холестерину в крові та покращують гнучкість судин. Наприклад, в складі часнику є алліцин — органічна сполука, яка підсилює кровообіг і скорочує навантаження на серцевий м'яз.

Нагадаємо, кардіологи стверджують, що відомі від болю в серці лікарські засоби — корвалол і валокордин викликають залежність, а також можуть серйозно нашкодити, при самолікуванні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сміх знижує рівень стресу і підвищує емоційний фон людини, що, в свою чергу, сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини