Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Насіння чіа підвищує імунітет від вірусних захворювань
commentss НОВИНИ Всі новини

Насіння чіа підвищує імунітет від вірусних захворювань

Насіння чіа містять багато корисних для здоров'я компонентів - перш за все поліненасичених жирних кислот

29 січня 2021, 01:50 comments1428
Поділіться публікацією:

Дослідження показали високу ефективність насіння Чіа в підвищенні імунітету людини.

Насіння чіа підвищує імунітет від вірусних захворювань

Насіння чіа (фото з відкритих джерел)

Вживання Чіа 2-3 рази в тиждень знижує ризик зараження респіраторними захворюваннями на 30%. Крім цього, відмічено позитивний вплив продукту на поліпшення працездатності людини, тому їх вживання рекомендується спортсменам, співробітникам екстрених служб і працівникам інтелектуальної праці.

Також в ході досліджень відзначено позитивний вплив насіння Чіа на жіночий організм в період клімаксу — він знижує інтенсивність і частоту "припливів"

Продукт рекомендований до вживання маленькими дітьми з першого року життя і літніми людьми, проте вживати їх потрібно обережно, оскільки насіння може дратувати кишечник і викликати метеоризм.

Нагадаємо, Перебуваючи на піку пандемії COVID-19, в розпал сезону застуди та грипу, важливо знати, які вітамінні добавки потрібно приймати, щоб зміцнити імунну систему і забезпечити додатковий захист від усього, що може проникнути через медичну маску. Як стверджують фахівці з Американської академії харчування та дієтології, ніяка їжа або добавка не можуть запобігти хворобі. Але гарне різноманітність поживних речовин, включаючи вітаміни, пробіотики, білок або цинк на регулярній основі, може забезпечити захист від сезонних захворювань.

Прийом навіть найкращих добавок не принесе особливої користі, якщо ваш організм не засвоює ці поживні речовини. Доктор медицини Олександр Лайтстоун Борсанд запевняє, що в першу чергу необхідно вирішити проблему запалення кишечника, тому що нездоровий кишечник не дозволяє належним чином засвоювати поживні речовини, які необхідні для зміцнення імунітету. Для цього якраз і потрібні пробіотики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://fresh-lab.ru/
comments

Обговорення


Новини