Лікар назвав продукт номер один для профілактики раку

Цей продукт багатий на вітаміни і цінні речовини

У раціоні обов'язковим компонентом є овочі, тому що вони багаті на вітаміни, корисні речовини та антиоксиданти. Особливу увагу варто приділити броколі. Лікар Олександр М'ясников зазначив, що цей продукт захищає від раку.

Відомо, що в складі броколі є багато вітаміну А, К, С, а також фолієва кислота, клітковина, фосфор, кальцій, натрій та інші корисні елементи. З їх допомогою зміцнює імунітет, поліпшується робота серцево-судинної системи та травлення.

Фахівець відзначив, що коли мова йде про антиоксиданти, які борються в організмі з вільними радикалами, запобігаючи розвитку онкології, то у всіх довідниках говориться про броколі. За словами М'ясникова, це продукт номер один для профілактики онкологічних захворювань.

Є й інші продукти, які допомагають захистити організм від раку, наприклад, черрі, кавуни, грейпфрути, шипшина, червоний перець, спаржа, тому що в них міститься багато лікопіну.

Крім того, в раціоні часто повинна з'являтися і куркума. Ця спеція має цілу низку корисних властивостей, в тому числі й протиракову дію.

Нагадаємо, що вчені назвали продукт, який допоможе вберегти себе від серйозних хвороб і онкології. Це пов'язано з пробіотиками, які входять до його складу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені з Іспанії провели дослідження і прийшли до висновку, що оливки мають протиракові властивості. Найкориснішою є шкірка плодів, в якій міститься маслинова кислота, яка допомагає в профілактиці захворювання і при самій онкології. Вона покращує роботу серця, знижує ризик виникнення стенокардії, інфаркту і серцевої недостатності.