Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікар назвала найголовніший «зимовий» продукт
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар назвала найголовніший «зимовий» продукт

У цьому продукті дуже багато вітамінів

17 листопада 2020, 09:55
Поділіться публікацією:

У холодну пору року необхідно зміцнювати свою імунну систему, а в цьому добре допомагає правильне харчування. Доктор медицини Лорен Пауелл розповіла, які продукти обов'язково потрібно включити в "зимовий" раціон.

Лікар назвала найголовніший «зимовий» продукт

фото з відкритих джерел

Фахівець відзначила, що свій організм необхідно збагачувати вітамінами та корисними речовинами, які будуть підтримувати імунітет, тим самим запобігаючи розвитку багатьох захворювань. І в першу чергу, своє меню потрібно поповнити капустою. Цей простий і бюджетний овоч містить велику кількість цінних мікроелементів, наприклад, вітаміни А, С, Д, В, а також калій, магній, клітковину, фолієву кислоту і т. д.

Доктор каже, що завдяки своєму складу, капуста допомагає підтримувати організм в тонусі, тому що зміцнює його захисні функції, підвищує рівень енергії, захищає від вільних радикалів, які ушкоджують клітини та прискорюють процес старіння.

Також експерт радить додати в "зимовий" раціон лосося, тому що в його складі багато вітаміну Д, а саме його недостачу ми відчуваємо в холодну пору року. Крім цього, вчені вважають, що люди з низьким рівнем цього вітаміну в організмі, більш сприйнятливі до зараження коронавірусом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти обов'язково потрібно внести в раціон чоловікам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини