Кухар назвав головні ознаки хороших пельменів

Кирило Мартиненко дав кілька важливих порад

Шеф-кухар Кирило Мартиненко назвав головні ознаки хороших пельменів. Його рекомендації записані та опубліковані на сайті російської радіостанції "Говорить Москва".

При виборі цього продукту Мартиненко радить орієнтуватися на ціну і склад. За його словами, пельмені повинні містити виключно борошно, курячі яйця, м'ясо, цибулю, сіль і перець.

Кухар закликає віддавати перевагу більш дорогим маркам пельменів, оскільки виробники дешевих аналогів додають до складу багато соєвого білка. "У цьому нічого страшного немає, цим не отруїтися, але це не зовсім м'ясо", - уточнив експерт.

Мартиненко радить замінити покупні пельмені на домашні, приготовлені самостійно.

"Вони завжди найкращі, - вважає шеф-кухар. - Плюс це сімейна традиція, загальне заняття - сидіти, ліпити разом пельмені ".

Раніше "Коментарі" повідомляли, як приготувати смажені пельмені.

Для приготування смажених пельменів ти повинен зробити наступне. Для початку розігрій сковороду, додай рослинну олію. Потім висип туди пельмені, залишивши між ними невеликий простір. Підсмаж пельмені з двох боків до золотистої скоринки. Також додай воду і рубаний кріп. Туші протягом п'яти хвилин. Вивали в сковороду майже цілий пакет сметани і перемішай.