Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Краще не ризикувати: якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Краще не ризикувати: якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч

Які продукти харчування категорично не варто купувати, щоб не отруїтися і не зіпсувати собі свято

28 грудня 2020, 19:10
Поділіться публікацією:

Новорічна ніч уже зовсім скоро, а це значить, що прийшов час складати святкове меню. Але перед цим варто дізнатися, які продукти купувати небажано, щоб не нашкодити власному здоров'ю. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Краще не ризикувати: якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч

Якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч. Фото: rbc.ua

Всього в цьому списку опинилися три продукта, перший з яких — це банки з червоною ікрою. Експерти радять підходити до вибору червоної ікри дуже ретельно, так як неякісний продукт може негативно вплинути на печінку, нервову систему і нирки.

Коли ви взяли банку з ікрою в руки, то обов'язково перевірте, чи немає в її складі консерванту Е239, тому що він є дуже небезпечним для здоров'я. Хороша ж ікра може зберігатися лише короткий період часу, кажуть фахівці.

Другий небезпечний продукт — це варена ковбаса. Вона входить до складу улюбленого олів'є. Але як показали наукові дослідження, навіть у найвищому її сорті можна знайти перемелені залишки і навіть кістки, замість м'яса.

Третім небезпечним продуктом для новорічного столу є ігристе вино. У супермаркеті можна знайти безліч штучно-газованих вин, які зроблені не з винограду. Тому важливо прочитати склад на етикетці продукту, перш ніж купувати його.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим замінити шкідливі напої на новорічному столі. Як тільки настають новорічні свята, то ми відразу поспішаємо побалувати себе і своїх близьких чимось смачненьким, яке не завжди, на жаль, може виявитися корисним. І щоб хоч трохи зменшити кількість не дуже корисних смаколиків, дієтолог розповіла, чим можна замінити солодкі газовані напої. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вячеслав

28 грудня 2020, 23:08

Какой бред...


Новини