Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Коли кава може стати небезпечною для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли кава може стати небезпечною для здоров'я

Контролюйте "кавові" звички і з вашим організмом буде все в порядку

24 грудня 2020, 09:16 comments1075
Поділіться публікацією:

Американські дієтологи впевнені, що кава приносить багато користі здоров'ю, проте є випадки, коли вживання напою може зіграти не на користь організму, а деякі дослідники говорять про те, що кава може навіть вкоротити життя. У зв'язку з цим американські експерти назвали три випадки, коли кава стає небезпечною:

Коли кава може стати небезпечною для здоров'я

ФОТО: З відкритих джерел

Ви п'єте занадто багато кави

В одному попередньому дослідженні групи американських вчених, в якому брало участь 40 000 дорослих, було відзначено, що вживання більш як чотири чашки кави на день насправді може мати негативний вплив на тривалість життя. Тод Зонтаг, доктор медицини з Орландо, зазначає, що вживання великої кількості кави може викликати безсоння, а також проблеми з серцем.

Ви кладете в напій багато цукру

Експерт запевняє, що вживання занадто великої кількості цукру може привести до передчасної смерті. І ні, це не через ожиріння або збільшення ваги, а через те, що цукор викликає зневоднення, що надалі призводить до підвищення рівня цукру в крові. Якщо його не контролювати, збільшується ризик отримати діабет.

Ви не контролюєте рівень кофеїну

В одному дослідженні, опублікованому журналом Longevity & Healthspan, йдеться, що кофеїн дійсно може допомогти продовжити тривалість життя, поліпшити ваше здоров'я і відстрочити вікові захворювання, такі як хвороба Альцгеймера. Однак важливо пам'ятати, що вживання понад 400 міліграмів кофеїну на день може викликати негативні наслідки для організму, включаючи підвищене занепокоєння, безсоння і проблеми з травленням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що лікар назвала смертельну небезпеку червоної ікри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини