Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Гастроентеролог попередив про шкоду сирого часнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Гастроентеролог попередив про шкоду сирого часнику

Часник - один з найвідоміших природних лікарських засобів

12 жовтня 2020, 09:25 comments1038
Поділіться публікацією:

Для зміцнення імунної системи, лікарі рекомендують вживати натуральні антибіотики, в їх числі є і часник. Він покращує травлення, кровообіг, роботу серцево-судинної системи та володіє багатьма іншими корисними властивостями. Однак, лікар-гастроентеролог виданню радіо Sputnik розповів, в яких випадках цей продукт може нашкодити організму.

Гастроентеролог попередив про шкоду сирого часнику

Фахівець відзначив, що часник не рекомендується вживати в сирому вигляді людям, які страждають синдромом подразненого кишківника. Цей продукт може викликати відповідну реакцію і спровокувати діарею, запори, нудоту та інші дискомфортні симптоми. Здоровим людям він теж може бути шкідливий, тому що агресивно діє на слизову оболонку органів травлення.

Часник можна вживати в складі різних страв і в сушеному вигляді. Щоб в продукті посилилося утворені цінних речовин, його потрібно очистити та залишити в такому вигляді на деякий час.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що цибуля і часник можуть запобігти раку молочної залози, тому що в них міститься багато антиоксидантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини