Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Експерт назвав сніданок, який сприяє схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав сніданок, який сприяє схудненню

Білки на сніданок допомагають запустити процеси метаболізму

6 вересня 2020, 08:35 comments1549
Поділіться публікацією:

Сніданок — найважливіший прийом їжі, який не можна пропускати, тому що він заряджає нас енергією, підвищуючи продуктивність протягом дня. Багато людей, які борються із зайвими кілограмами, відмовляються від ранкової трапези, не усвідомлюючи, що можуть досягти зворотного ефекту. Персональний тренер, науковий співробітник Ultimate Performance Аарон Браун розповів, який сніданок сприяє схудненню, передає видання Express.

Експерт назвав сніданок, який сприяє схудненню

Juhari Muhade | Getty Images

Фахівець розповів, що є типи продуктів, які можна їсти на сніданок людям, охочим скинути пару зайвих кілограмів. До першої групи належать продукти, які є джерелом нежирного білка: морепродукти, біла риба, м'ясо птиці, кролятина, знежирені молочні продукти.

Друга група — це продукти, багаті на білок, здорові жири та клітковину: свіжі фрукти та овочі (броколі, морква, спаржа, шпинат, буряк, груші, авокадо, банани та інші), а також яйця і лососева риба (горбуша, форель, сьомга).

Тренер відзначив, що страви з яєць на сніданок в поєднанні з овочами — відмінний варіант для тих, хто хоче схуднуть. "Яйця багаті білком, корисними жирами та повні поживних речовин. Їх можна поєднувати з чим завгодно, включаючи авокадо, шпинат, гриби та інші овочі", — підкреслив Аарон Браун.

Експерт розповів, що люди, у яких правильно складений сніданок, за 12 тижнів можуть скинути близько 9 кілограмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна снідати тільки кашею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини