Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Ефективний спосіб, який допоможе не погладшати за свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Ефективний спосіб, який допоможе не погладшати за свята

Ділимося з вами висновками одного дослідження, завдяки якому знайшлося рішення

18 грудня 2020, 01:30
Поділіться публікацією:

Новорічні свята приносять нам не тільки багато радості і задоволення, але і пару зайвих кілограмів після. Але є метод, який допоможе не допустити небажаних наслідків.

Ефективний спосіб, який допоможе не погладшати за свята

Як не набирати зайву вагу. Фото: unsplash

Вченими було проведено дослідження, в ході якого вони зробили неймовірне відкриття. Моторний білок, який є в клітинах тварин і людини, має ключове значення для обміну речовин і правильної роботи м'язів. Так, експерти в ході свого експерименту дізналися, що цей білок вимикається, якщо м'язи неактивні.

Виходить, що будь-який рух нашого тіла несе величезну користь для організму. Тому що, якщо м'язи не працюють, то порушується робота метаболізму. Так трапляється навіть коли м'язи були задіяні протягом короткого часу. Такими висновками поділився автор цього дослідження професор Роджер Кук.

Щоб не погладшати за новорічні свята, необхідно якомога більше рухатися. Підійде навіть звичайна розтяжка, ковзання на дивані, вставання і навіть використання м'язів знову, щоб сісти. Адже під час цих простих дій ваш організм спалює енергію.

Наприклад, поки по телевізору йде реклама, можна зробити 10-20 присідань або покачати прес. Будь-який рух має величезне значення для вашого тіла і здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як не погладшати після новорічних свят. Не за горами новорічні свята, а значить ймовірність набрати пару зайвих кілограмів в рази збільшується. Однак не поспішайте переживати з цього приводу, адже кваліфікований лікар-дієтолог, гастроентеролог Нурія Діанова знає спосіб, який допоможе цього не допустити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини