Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи з Японії назвали п'ять корисних властивостей кави
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи з Японії назвали п'ять корисних властивостей кави

Люди, щодня випивають від 3 до 5 чашок кави, страждають від захворювань серця майже втричі рідше тих, хто віддає перевагу іншим напої

3 січня 2021, 00:20
Поділіться публікацією:

Дослідження показали, що кава містить в собі речовини, що зупиняють зростання різних типів раку простати. Також з'ясувалося, що кава захищає від розвитку хвороби Альцгеймера.

Дієтологи з Японії назвали п'ять корисних властивостей кави

Фото: foodandmood.com.ua

Дослідження показало: при вживанні 3 чашок кави в день імовірність розвитку Альцгеймера знижується на 65%. Крім цього, всупереч розхожій думці, кава підтримує здоров'я серця. Вченими з Гарвардської школи громадського здоров'я, Національного університету Сінгапуру і Жіночої лікарні Брігхем було здійснено масштабне дослідження, результати якого доводять: серед любителів кави хвороби серця зустрічаються рідше. Люди, щодня випивають від 3 до 5 чашок кави, страждають від захворювань серця майже втричі рідше тих, хто вважає за краще іншим напоям.

Нагадаємо, У жодному попередньому дослідженні групи американських вчених, в якому брало участь 40 000 дорослих, було відзначено, що вживання понад четверо чашок кави в день насправді може мати негативний вплив на тривалість життя. Тод Зонтаг, доктор медицини з Орландо зазначає, що вживання великої кількості кави може викликати безсоння, а також проблеми з серцем. Експерт запевняє, що вживання занадто великої кількості цукру може привести до передчасної смерті. І немає, це не через ожиріння або збільшення ваги, а через те, що цукор викликає зневоднення, що надалі призводить до підвищення рівня цукру в крові. Якщо його не контролювати, збільшується ризик отримати діабет. В одному дослідженні, опублікованому журналом Longevity & Healthspan, йдеться, що кофеїн дійсно може допомогти продовжити тривалість життя, поліпшити ваше здоров'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: neboley.com.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини