Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи визначили найшкідливіші харчові звички жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи визначили найшкідливіші харчові звички жінок

Експерти впевнені, що, на перший погляд, нешкідливі звички можуть негативно вплинути на організм

12 листопада 2020, 17:08
Поділіться публікацією:

Багато жінок навіть не здогадуються про те, яку роль для організму відіграє стиль харчування. Ми звикли стежити за тим, що ми кладемо на тарілку, і зовсім забуваємо контролювати свої харчові звички, які можуть негативно впливати на наше здоров'я в цілому.

Дієтологи визначили найшкідливіші харчові звички жінок

ФОТО: З відкритого джерела

Американські дієтологи проаналізували жіночі харчові звички і назвали найшкідливіші з них. Про це повідомляє видання Eat This, not That.

1. Вживання їжі стоячи

Багато зайнятих жінок звикли перекушувати стоячи, що шкідливо для організму. Експерти радять захопити стілець навіть для швидкого перекусу, ретельно жувати їжу, а також не забувати про паузи між між прийомами їжі протягом усього дня.

2. Доїдання страв за дітьми

Ця звичка спостерігається у більшості мам. Хоча дієтологи проти того, аби викидати їжу, вони запевняють, що залишки їжі на тарілці дитини користі точно не принесуть, а тільки збільшать щоденну кількість калорій.

3. Харчування без плану

Відсутність плану харчування може призвести до переїдання або навпаки — ви можете постійно відчувати голод і заглядати в холодильник в пошуку шкідливого перекусу. У зв'язку з цим дієтологи рекомендують заздалегідь приготувати легкі закуски у вигляді овочів, фруктів або натуральних йогуртів.

4. Вживання того, що "дозволено", замість того, чого хоче організм

Експерти звертають увагу, що жінки вживають тільки ті продукти, які дозволяє дієта і в певний час. Однак, дієтологи впевнені, що краще за все прислухатися до свого організму і приймати їжу тоді, коли ви дійсно голодні. Так ви можете уникнути переїдання.

5. Визначення "гарних" і "поганих" продуктів

Експерти кажуть, що всі продукти можуть входити до складу здорового харчування, якщо поставитися до їх вживання правильно. Поділ продуктів на "хороші" і "погані" викликає почуття провини, і у результаті може призвести до неідеальних стосунків з їжею. Найкраще обирати поживні і багаті корисними речовинами продукти і на повну насолоджуватися ласощами.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, на думку вчених, перець чилі продовжує життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення


Новини