Дієтологи назвали найгірший продукт для перекусу

Для перекусів підходять продукти, багаті на клітковину

Між основними прийомами їжі багато людей влаштовують перекуси і як з'ясували дослідники, жінки роблять це набагато частіше, ніж чоловіки. І для втамування голоду вони використовують солодкі або солоні продукти. Про це повідомляє видання Eat This, Not That!

Дієтологи з'ясували, що найбільш шкідливими для перекусу є картопляні чіпси, в складі яких багато промислової хімії. Мало того, що вони викликають звикання, так ще негативно впливають на роботу всього організму, зокрема шлунково-кишкового тракту. Вживання картопляних чіпсів призводить до здуття живота, серцевих проблем, а трансжири, які містяться в них порушують імунітет.

Якщо цей продукт використовувати як перекус регулярно, тоді підвищується ризик розвитку безлічі захворювань, в тому числі діабету, онкології та гіпертонії.

Картопляні чіпси давно займають передові позиції в рейтингах найшкідливішим для організму продуктів. У них міститься багато хімічних добавок: ароматизаторів, підсилювачів смаку, барвників і т.д.

Лікарі рекомендують використовувати для перекусу продукти, які містять велику кількість клітковини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим можна перекусити з користю для шлунка.