Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи назвали чотири головних продукту для жіночого організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали чотири головних продукту для жіночого організму

Вживання в раціон цих чотирьох продуктів продовжить вашу молодість і заповнить потреби організму

21 червня 2020, 18:50 comments1246
Поділіться публікацією:

Жіночий організм кожен місяць піддається перезавантаженню і змінам, пов'язаних з циклом, а це значить, що саме слабка стать найбільш схильна до процесів старіння і втоми організму. Щоб запобігти наслідкам шкоди навколишнього середовища, системні навантаження на організм і стреси, жінки повинні полюбити чотири головні продукти харчування, які володіють корисними речовинами для регенерації і живлення клітин.

Дієтологи назвали чотири головних продукту для жіночого організму

Жирна риба

Жінкам просто вкрай необхідно їсти жирну рибу, найчастіше — сімейство лососевих. Рідко що так благотворно наситить вашу шкіру і допоможе виробленню колагену, який робить її пружною і гладкою, як омега-кислоти, які рясно містяться в кожному ніжному скибочці сьомги або скумбрії.

Помідори

Зміст в томатах лікопіну допоможе запобігти захворювання на рак молочної залози. У сучасному світі, коли екологічна обстановка нестабільна, а озоновий шар, на жаль, все більш крихкий, шкоду сонячних променів може позначитися навіть на шкірі, покритим тканиною, але якщо в раціоні стабільно присутні свіжі помідори, ви знижуєте ризик захворювань небезпечними недугами.

Бобові

Цей рід продуктів містить довгу серію корисних речовин, насичуючих жіночий організм, особливо в період, коли знижується працездатність. Кількість білка в бобових, горіхах, тофу, квасолі — важко переоцінити. Саме вони можуть замінити червоне м'ясо, яке істотно прискорює процес старіння організму.

Молочні продукти

Не нехтуйте сирами, сиром, йогуртами, а салати заправляйте не майонезом, а ложкою сметани — кальцій-найважливіший продукт для жінки. По всьому світу жінки стикаються з проблемою дефіциту кальцію, адже від нього залежить ваша сліпуча усмішка, густота шевелюри і швидка здатність до відновлення після виснажливих тренувань.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, яка сезонна ягода більш корисна: вишня або черешня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини