Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розкрила спосіб не набрати зайву вагу за свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розкрила спосіб не набрати зайву вагу за свята

В першу чергу потрібно мінімізувати «шкідливі для кишківника звички»

16 грудня 2020, 16:04
Поділіться публікацією:

Незабаром новорічні свята, а це значить, що зовсім скоро столи будуть ломитися від достатку різноманітних страв. Відомий дієтолог та фітнес-тренер Вероніка Ларісова, яка проживає в Сіднеї, поділилася порадами, як не набрати зайву вагу під час новорічних свят.

Дієтолог розкрила спосіб не набрати зайву вагу за  свята

ФОТО: З відкритих джерел

Експерт порадила в першу чергу звести до мінімуму "шкідливі для кишківника звички". Щоб залишатися стрункими, дієтолог також рекомендує приймати холодний душ, який зможе поліпшити кровообіг в організмі, травлення, а також вплинути на поліпшення якості сну. Холодний душ також допомагає схуднути, оскільки він генерує тепло шляхом спалювання жиру.

Друге, чого радить дотримуватися дієтолог у період святкування, вживати якомога більше свіжих продуктів, при цьому обмежуючи вживання цукру і солі. На думку Вероніки Ларісової, до "новорічного" раціону варто також включити  продукти, які містять крохмаль: овес, відварений рис, квасолю або інші бобові.

Дієтолог також нагадала, що повноцінний сон протягом семи-восьми годин і вживання великої кількості фільтрованої води також буде сприяти поліпшенню роботи кишківника в цілому.

У висновку фахівець наголосила на важливості тренувань і фізичної активності, адже це також важливий фактор для того, аби  мати гарний вигляд у новорічний період.

"Ті, хто регулярно тренується з помірною або високою інтенсивністю, мають більш різноманітну мікрофлору і більшу кількість корисних бактерій", — зазначила фітнес-тренер.
Раніше портал "Коментарі" розповідав про чотири продукти, які найчастіше стають причиною отруєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини