Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог пояснила, чи потрібно змушувати себе снідати
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог пояснила, чи потрібно змушувати себе снідати

Сніданок - найважливіший прийом їжі

6 жовтня 2020, 10:45
Поділіться публікацією:

Ранковий прийом їжі дуже важливий для нашого організму, тому що заряджає нас енергією на весь день. Пропускати сніданок не варто, тому що він покращує настрій, підвищує концентрацію уваги та зміцнює імунітет. Лікар-дієтолог Маргарита Корольова виданню "АіФ" розповіла, що робити, щоб вранці з'явився апетит.

Дієтолог пояснила, чи потрібно змушувати себе снідати

Багато людей пропускають ранковий прийом їжі й на це у них є безліч причин, хтось ще не зголоднів, а хтось просто стежить за своєю фігурою. Чи правильно це і чи потрібно себе змушувати снідати?

Спеціаліст пояснила, що без своєчасного сніданку у нашого організму виникає стрес і він починає економити енергію. В результаті швидкість метаболізму сповільнюється, навіть, якщо сніданок буде складатися з правильних продуктів. Змушувати себе їсти, коли абсолютно нічого не хочеться, теж не варто.

Дієтолог розповіла, щоб вранці був хороший апетит, і щоб сніданок проходив з задоволенням, потрібно відмовитися від їжі після 19.00-20.00 години та лягає спати не пізніше 23.00. При такому режимі у вас нормалізується і сон, і травлення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна снідати тільки кашею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини