Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог дала рецепт антиковідного «бутерброда здоров'я»
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог дала рецепт антиковідного «бутерброда здоров'я»

Такий бутерброд відмінно підійде для сніданку

20 січня 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

Коронавірусна інфекція серйозно б'є по імунній системі, тому відновлення організму може бути дуже тривалим і важким. Лікар-дієтолог Ірина Дядікова розповіли, які продукти варто додати в раціон і як приготувати "бутерброд здоров'я".

Дієтолог дала рецепт антиковідного «бутерброда здоров'я»

як приготувати бутерброд здоров'я (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що взимку не варто піддавати свій організм стресу і сідати на жорсткі дієти, особливо на тлі пандемії, адже йому потрібно більше вітамінів, амінокислот і інших цінних речовин. Людям, у яких проблеми з легенями, потрібно додати у своє меню не тільки білки, а й жири тваринного походження. Крім того, важливо стежити, щоб харчування було правильно збалансованим.

Лікар порадила вранці готувати собі "бутерброд здоров'я". У нього входить сало, розмолоте в пасту, а також зерна кінзи, кріп, чорний перець. Всі інгредієнти потрібно з'єднати, перемішати та покласти в баночку, щоб щоранку намазувати собі на хліб.

Також фахівець порадила вживати продукти, які сприяють зміцненню імунної системи, наприклад, цибулю, імбир, часник, адже вони володіють потужними бактерицидними властивостями. А ось від жирної та важкої їжі краще відмовитися, тому що вони створюють додаткове навантаження для підшлункової залози, а в період хвороби такий розклад може лише погіршити ситуацію.

Нагадаємо, нещодавно німецькі фахівці з'ясували, що сік з чорноплідної горобини майже на 97% здатний послабити коронавірус, при чому за кілька хвилин. Ефективний результат також показав гранатовий сік і зелений чай, які придушили активність вірусу в десятки разів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які чотири продукти потрібно їсти при коронавірусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://life.ru/p/1362262
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини