Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири способи допомогти дитині під час прорізування зубів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири способи допомогти дитині під час прорізування зубів

Створіть спокійну атмосферу, адже при прорізуванні зубок малюки нервують і вередують

15 січня 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Поява маляти — одне з найбільш очікуваних подій в житті кожної мами. Але тепер потрібно подбати про перше харчуванні, здоров'я. Звичайно, з'являються і перші проблеми з прорізуванням зубів у дитини.

Чотири способи допомогти дитині під час прорізування зубів

Малыш. Фото: docdeti.ru

Створіть спокійну атмосферу. При прорізуванні зубок малюки нервують і вередують. Не підливайте масла у вогонь своїм роздратуванням, а спокійно розмовляйте з дитиною, подаруйте їй максимум уваги та турботи.

Масаж ясен. Існують спеціальні напальчники, які виконані з харчового силікону, мають на поверхні опуклості й добре масажують ясна, допомагаючи зубкам швидше з'явиться на поверхні.

Анестетики. Препарати, випущені у формі спрею, мазі або гелю, полегшать життя малюка і допоможуть йому заснути. Також існують гомеопатичні краплі або свічки для полегшення симптомів прорізування.

Іграшки-прорізувачі з пухирцями на поверхні. Їх роблять з латексу, гуми або пластику. Існують іграшки-прорізувачі, заповнені водою — вони можуть охолоджуватися в холодильнику.

Нагадаємо, що скоро зуби будуть лікувати без пломбування. Таке можливо вже в недалекому майбутньому. Китайські вчені створили унікальний препарат, який відновлює емаль зубів за допомогою штучного шару. Цей шар за своїм складом дуже схожий на натуральну емаль. Завдяки цьому препарату зуби можна лікувати, не використовуючи пломби, що дуже втішить людей, яким страшно відвідувати стоматологічний кабінет. Для підтвердження ефективності винаходу, вчені запросили групу для тестування. Препарат нанесли на пошкоджену емаль зуба людини, й він успішно зрісся із залишками природної емалі. Вчені сподіваються, що створений ними в лабораторії препарат замінить пломбування і буде широко використовуватися стоматологами для відновлення зубної емалі у пацієнтів.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: docdeti.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини