Білий Бик не схвалить: яких страв не повинно бути на новорічному столі

Не ставте на стіл страв, які «не подобаються» бику

На порозі Новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого металевого Бика. Щоб заручиться його сильною підтримкою, потрібно правильно його зустріти та задобрити. А для цього важливо знати, які страви можна ставити на новорічний стіл, а які - ні.

Відомо, що символ 2021 року уособлює собою силу, владу, добробут та успішні починання, тому дуже сподіваємося, що в майбутньому році нас чекають тільки хороші новини та радісні моменти.

Отже, щоб заручиться підтримкою Бика, потрібно не тільки дотримуватися правил прикрашання дому, але ще і правильно накрити стіл. Яких страв не повинно бути в новорічну ніч?

Страви з яловичини

Оскільки символом 2021 року є Бик, то страви з яловичини будуть недоречні на святі. Утримайтеся від шашликів, стейків, яловичого язика та інших м'ясних страв. Хорошою альтернативою може стати свинина, птиця і риба.

Холодець

Для приготування цієї страви часто використовують туші бика, зокрема копита, вуха і т. д., Тому їх варто замінити, наприклад, на м'ясо свинини або курки.

Страви червоного кольору

Всі знають про те, що Бик недолюблює червоний колір, тому що він викликає у нього злість, агресію і лють. З огляду на цю інформацію, постарайтеся обмежити кількість червоних страв у себе на столі, щоб символ 2021 гол приніс у ваш дім удачу, щастя і достаток.

Міцний алкоголь

У новорічну ніч варто відмовитися від вживання міцних алкогольних напоїв (коньяку, віскі, горілки та самогону). Хорошою альтернативою цим напоям стане вино, шампанське або лікери. Головне - знайте міру!

А чим же порадувати Бика? За словами астрологів, на новорічному столі повинні бути свіжі овочеві та фруктові салати, соління, сирні тарілки, а також різні десерти. З напоїв поставте на стіл компот або відвар з натуральних трав.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які групи продуктів можна купити на Новий рік вже зараз, щоб уникнути суєти в магазинах.