Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Бананові чіпси провокують набір ваги, - вчені
commentss НОВИНИ Всі новини

Бананові чіпси провокують набір ваги, - вчені

Продукт, який багато хто вважав корисним і правильним, виявився шкідливим для здоров'я

14 січня 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Продукт, який багато хто вважав корисним і правильним, виявився шкідливим для здоров'я.

Бананові чіпси провокують набір ваги, - вчені

Бананы. Фото: polzaotvrachey.com

Для приготування бананових чіпсів потрібні тільки банани, цукровий сироп і пальмова олія. Плоди банани ріжуть на тонкі часточки і обсмажують в олії. А щоб чіпси хрустіли, їх опускають в цукровий сироп. Такий спосіб приготування перетворює продукт в суперкалорійний

Якщо в 100 грамах свіжого банана міститься 96 ккал, то в сушеному варіанті — більш 500 ккал. Для тих, хто контролює вагу, дієтологи радять відмовитися від вживання цього продукту, оскільки він завдати шкоди людському організму. Важливо відзначити, що в 34 грамах сушеного продукту міститься 12 грамів цукру. Напевно, всім відомо, що велика кількість солодощів призводить до діабету і ожиріння.

Нагадаємо, з редную банан містить 110 калорій, в той час як одна порція полуниці (близько восьми ягід) містить всього 50 калорій. Незважаючи на цю різницю в калоріях, той факт, що банани містять фітохімічні речовини і безліч вітамінів, може зробити важливим доповненням до плану схуднення. Високий вміст клітковини в бананах також може допомогти вам почувати себе ситим протягом більш тривалого часу. До летчатка в бананах є ключовою частиною їх користі для схуднення. Вона становить 12% від рекомендованої добової норми, що безпосередньо сприяє зниженню ваги. Насправді, вживання в їжу великої кількості клітковини може знизити ризик набору ваги до 30%. Різне споживання фруктів може піддати людини, що сидить на дієті, впливу цілого ряду ключових поживних речовин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: polzaotvrachey.com
comments

Обговорення


Новини