Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який фрукт уповільнює старіння і зволожує шкіру
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фрукт уповільнює старіння і зволожує шкіру

Персик покращує зовнішній вигляд шкіри, насичуючи її вітамінами

13 червня 2020, 03:25 comments1901
Поділіться публікацією:

Експерти радять частіше додавати в свій раціон персики, тому що вони позитивно впливають на серце і травлення, а також зміцнюють імунітет в цілому. А ще цей фрукт покращує живлення шкіри і запобігає появі зморшок. В чому його цінність?

Який фрукт уповільнює старіння і зволожує шкіру

Продовжує молодість

До складу персика входить багато вітаміну С, який сприяє виробленню колагену — білка, який відповідає за пружність і тонус шкіри. Плюс до всього, цей вітамін допомагає нейтралізувати в організмі вільні радикали, які прискорюють процес старіння.

Містить протеїн

Завдяки регулярному вживанню персиків, підвищуються захисні функції імунної системи, а значить зменшується ризик інфекційних та шкірних захворювань. Крім того, цей смачний плід сприяє швидкій регенерації шкіри. А протеїн, який входить до його складу, бере участь у багатьох обмінних процесах.

Загоює мікроушкодження шкіри

Персики часто використовують для приготування масок для обличчя, тому що вони багаті на вітаміни і корисні мікроелементи. Завдяки такому складу, шкіра краще зволожується, а загоєння після акне проходять швидше.

Допомагає регенерації шкіри

Якщо у вас суха шкіра, тоді використовуйте маску з персикового пюре і натурального йогурту. Вона ефективно зволожує і є хорошим засобом в боротьбі з темними колами під очима.

Містить селен

Плоди персиків багаті на селен — потужний антиоксидант, який уповільнює процес старіння клітин, а також зберігає здоров'я волосся і нігтів. Дослідники вважають, що нестача цього мікроелемента може підвищити ризик деяких форм раку шкіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що є продукти, які прискорюють процес старіння. Так, що слід виключити з раціону?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини