Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти захистять вашу шкіру від сонця
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти захистять вашу шкіру від сонця

Деякі продукти зміцнюють природний бар'єр шкіри

15 червня 2020, 09:20 comments1444
Поділіться публікацією:

Літо повністю вступило у свої права і радує нас спекотними днями. Але в цей період важливо захистити свою шкіру від ультрафіолетових променів, щоб не отримати опіків і пігментації. Крім спеціальних косметичних засобів, допомогти у цьому можуть деякі продукти харчування.

Які продукти захистять вашу шкіру від сонця

Кавун

Цей смачний і соковитий фрукт добре справляється зі спрагою, але його користь полягає не тільки в цьому. У складі кавуна є лікопін — антиоксидант, який захищає шкіру від пошкоджень, викликаних забрудненням і впливом сонця.

Цитрусові

Всі цитрусові багаті на вітамін С, який зміцнює імунітет і має антиоксидантні властивості. Додавайте більше таких плодів у свій раціон, і ваша шкіра буде захищена від сонячних опіків та небажаної пігментації.

Помідор

Виявляється, що цей червоний овоч також позитивно діє на шкіру. У його складі є антиоксидантні речовини, які забезпечують довгостроковий захист від ультрафіолетових променів.

Зелений чай

Цей напій дуже популярний, тому що допомагає збадьоритися, втамувати спрагу і прискорити обмін речовин. Але крім цього, зелений чай захищає шкіру від впливу сонячних променів, а також допомагає зняти біль при опіках.

Полуниця

Королева смузі та літніх десертів просто наповнена антиоксидантами і вітаміном С. Це одна з найцінніших ягід з подібними властивостями, які дозволяють захистити шкіру від шкідливого випромінювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сонячний загар має свої корисні властивості. Чому він необхідний організму?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини