Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Як вберегтися від літньої спеки під час вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вберегтися від літньої спеки під час вагітності

Щоб вагітність протікала добре, дотримуйтесь кількох правил

24 червня 2020, 13:30 comments1142
Поділіться публікацією:

Спекотне літо може обернутися для майбутньої мами справжнім кошмаром. Організму буває складно впоратися з різкими перепадами температур. Але полегшити стан вагітної допоможуть наступні рекомендації:

Як вберегтися від літньої спеки під час вагітності

Приймайте теплий душ

Багато хто вважає, що під час спеки краще приймати холодний душ, тому що він допомагає швидше освіжитися. Але це помилка. Найчастіше після такої процедури тіло швидше нагрівається для компенсації різкого охолодження. Краще віддайте перевагу теплій воді, вона дійсно допоможе полегшити стан і охолодити тіло.

Носіть легкий одяг

У жаркий період дуже важливо правильно підбирати білизну і одяг з легких тканин. Фахівці рекомендують зупинити свій вибір на бавовні. Він легко пропускає повітря і може запобігти утворенню попрілостей. Також важливо зупиняти свій вибір на світлих відтінках, оскільки темні кольори поглинають тепло і можуть спровокувати сонячний удар.

Пийте більше води

Вагітність сприяє підвищеному зневодненню, а це призводить до слабкості і запаморочення. Щоб уникнути таких симптомів вам слід випивати до 2 літрів рідини в день. Найпростіше розбити ці обсяги на 10 склянок, які ви будете випивати протягом дня.

Тримайтеся в тіні

Не варто виходити на вулицю в піковий час спеки з 11 до 15 годин. Агресивне сонце може нашкодити як вам, так і вашому малюкові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як майбутній мамі правильно доглядати за своєю шкірою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини