Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи 4 найбільших стреса під час вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

4 найбільших стреса під час вагітності

До майбутніх мам стрес приходить набагато частіше, ніж цього хотілося б. Ці побоювання не заподіють ніякої реальної шкоди здоров'ю, але хронічний стрес під час вагітності пов'язаний з довічними ризиками для дітей, включаючи занепокоєння, агресію і порушення зору. Експерти пропонують свої кращі рекомендації по роботі з чотирма основними джерелами стресу під час вагітності

25 листопада 2020, 14:43
Поділіться публікацією:


4 найбільших стреса під час вагітності

Фото: m24

Ваші відносини з чоловіком

Вагітність — час серйозних емоційних (і фізичних) змін, коли всі пари стикаються зі стресовими моментами. Обговоріть з партнером всі питання, що викликають заклопотаність, включаючи позбавлення сну, розподіл обов'язків і виховання дітей. Відвідайте курси з підготовки до батьківства. Ви зустрінетеся з іншими парами з аналогічним терміном вагітності і допоможете своєму партнеру зустрітися з іншими майбутніми татами.

Ваша робота і кар'єра

Якщо ви турбуєтеся з приводу дискримінації на роботі, отримаєте якомога більше інформації щодо цього питання. Ознайомтеся з законом про декретну відпустку, а потім зв'яжіться з HR-персоналом вашої компанії і запитайте інформацію щодо відпустки по вагітності та пологах, якою керуються на вашій фірмі. Чітко повідомляйте свої плани керівнику і персоналу, наприклад, напишіть листа своєму босові (з копіями для HR), виклавши, коли ви берете декретну відпустку, коли плануєте повернутися, хто бере на себе незакінчені або поточні проекти і т.д.

Ваше здоров'я

Вам знадобиться підтримка з боку вашого партнера, сім'ї, друзів і гарного медичного працівника, особливо якщо ваша вагітність належить до категорії з високим ризиком. Книги для майбутніх батьків містять корисну інформацію не тільки про серйозні проблеми, але також розповідають про абсолютно нормальні явища вагітності. Просто переконайтеся, що книги і веб-сайти, до яких ви звертаєтеся, є авторитетними джерелами. Уникайте такої непідтвердженої інформації, як чутки, що породжують страх і занепокоєння.

Ваші фінанси

Так, діти — це недешево. Але не панікуйте — планування сімейного бюджету допоможе уникнути фінансового краху. Визначте бюджет, який включає витрати на дитину. Визначте способи економії грошей для вашої родини: грудне вигодовування замість дитячої суміші; дитячий одяг, який дістався від подруг і родичів, а не нова і куплена в брендових магазинах одежа і т.д.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

26 листопада 2020, 09:12

Витамины для беременных по триместрам. Средство от токсикоза. Доставка 1 день. Заходи в магазин, заказывай https://dnsp.com.ua/ viber 067 314 86 95 - Быстрый ответ.


Новини