Головна Новини Здоров'я фармація Препарат, який використовується при лікуванні COVID-19, почали розподіляти по лікарнях, - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Препарат, який використовується при лікуванні COVID-19, почали розподіляти по лікарнях, - Степанов

Даний препарат широко використовується в екстрених випадках у різних країнах світу

10 листопада 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні, під час робочого візиту до Дніпропетровської області, міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що препарат "Ремдесивір" вже почали розподіляти по українських лікарнях. Про це сказано на офіційному сайті Міністерства охорони здоров'я.

Препарат, який використовується при лікуванні COVID-19, почали розподіляти по лікарнях, - Степанов

ФОТО: 5 канал

"Багато лікарів, з якими я сьогодні спілкувався, питали мене щодо лікарських засобів для лікування COVID-19. Я хочу зазначити, що сьогодні розпочався розподіл "Ремдесивіру" у регіони. Цей препарат входить до наших клінічних протоколів із надання медичної допомоги для лікування коронавірусної інфекції, а також широко застосовується для екстреного використання у багатьох інших країнах світу", — сказав Максим Степанов.

"Ремдесивір" — це противірусний препарат, який використовується при лікуванні коронавірусної інфекції. Проведені дослідження показували, що пацієнти, які під час лікування приймали "Ремдесивір" видужували швидше, а середній час їхнього відновлення становив 11 днів, в той час як ті, хто отримував плацебо, могли відновитися тільки за 15.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Зеленський запропонував спосіб легко побороти COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://moz.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини