Головна Новини Здоров'я фармація Які ліки варто взяти в подорож з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Які ліки варто взяти в подорож з дитиною

Ці ліки повинні бути завжди під рукою

26 серпня 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

Планувати відпочинок з дітьми — непросте завдання для батьків, особливо, з огляду на сьогоднішню ситуацію з пандемією. Вирушаючи в подорож, будьте завбачливі та заздалегідь зберіть аптечку. На своїй сторінці в Instagram провізор і блогер Ольга Мельник розповіла, які препарати краще взяти з собою.

Які ліки варто взяти в подорож з дитиною

Аптечка в дорогу з дитиною

В першу чергу, варто захистити шкіру від сонця, тому під рукою завжди повинен бути крем (SPF 30-50). Також можна взяти захист від комарів: фумігатор і спрей. Але варто звернути увагу на те, щоб ці засоби були саме дитячими.

Від алергії допоможуть такі препарати: "Феністил" (можна взяти у вигляді крапель (з 6 місяців) і гелю (при укусах комарів)). "Еріус" — таблетки від алергії (з 12 років) і сироп (з 6 місяців).

Також в аптечку покладіть "Бепантен" (для загоєння подряпин, при подразненнях шкіри), засоби від порізів і синців: "Бетадин" / перекис водню, лейкопластир і бинт.

При харчових отруєннях допоможуть сорбенти ("Ентеросгель", "Фосфалюгель") і регідранти ("Регідрон", суміш "Хумана").

Також в аптечці, про всяк випадок, повинні бути препарати від підвищеної температури та болю: "Нурофен" / "Бофен" / "Ібуфен" (ібупрофен), "Панадол" / "Ефералган" (парацетамол), а також спрей / льодяники від болю в горлі.

Які ліки варто взяти в подорож з дитиною - фото 2

Раннє видання "Коментарі" повідомляло, які трави та вітаміни повинні бути в літній аптечці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини