Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені знайшли ефективний спосіб лікування мігрені
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені знайшли ефективний спосіб лікування мігрені

Мігрень - досить поширене захворювання

16 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться на напади мігрені, які можуть супроводжуватися іншими неприємними симптомами й серйозно ускладнювати пацієнту життя. Але вчені з Університету медичних наук Арізони визначили новий ефективний спосіб боротьби з цією недугою. Таку інформацію надало видання Uahs.arizona.

Вчені знайшли ефективний спосіб лікування мігрені

Доктор медицини Мохаб Ібрагім і його колега Амол Патвардхан представили терапію зеленим світлом. Вчені спочатку провели експеримент на лабораторних гризунах, а після випробували новий спосіб лікування на людях. І результатами свого першого клінічного дослідження поділилися зі світом.

Суть нової терапії полягає в тому, що людина, яку мучать мігрені, перебуває в приміщенні з зеленим світлом певної інтенсивності та частоти. В експерименті взяли участь близько 30 добровольців, які відзначили, що після закінчення дослідження, інтенсивність і кількість днів, в яких їх мучила мігрень скоротилися на 60%. Вплив зеленого світла допоміг учасникам поліпшити стан здоров'я і спосіб життя в цілому. Ніяких побічних ефектів від терапії не спостерігалося.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фактори можуть спровокувати мігрень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини