Головна Новини Здоров'я наше тіло У МОЗ пояснили, чи можна заразитися коронавірусом під час купання
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ пояснили, чи можна заразитися коронавірусом під час купання

На даний момент немає доведених випадків, що коронавірус передається у воді

26 липня 2020, 17:43 comments1623
Поділіться публікацією:

Експерти американського центру контролю і профілактики захворювань повідомляють від відсутності доказів, що коронавірус передається у воді. Про це повідомляє фейсбук-сторінка Центру громадського здоров'я України.

У МОЗ пояснили, чи можна заразитися коронавірусом під час купання

За даними вчених, експеримент проводився в спа-салонах, басейнах і джакузі, але ніяких доказів поширення коронавіруса у воді немає. У чому причина в тому, що миючі засоби, які часто використовують в басейнах, вбивають молекули вірусу.

З іншого боку, заразитися можна від того, хто вже хворіє. Це може бути навіть під час спілкування. У Центрі громадського здоров'я повідомляють, що потрібно як можна частіше мити руки з милом, дотримуватися соціальну дистанцію і дотримуватися респіраторної гігієни.

Як раніше повідомляли "Коментарі", російська телеведуча і блогер Анастасія Ивлеева зізналася, що разом з чоловіком, репером Элджеем захворіла на COVID-19. На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, як виявлялася хвороба і як вона себе почуває зараз.

Настя розповіла, що разом з чоловіком зробила тест на коронавирусную інфекцію після того, як вони втратили смак. Цей симптом їх серйозно насторожив. До цього, у зірок були ознаки застуди. Ивлеева написала, що у Олексія кілька днів було простудне нездужання, а у неї відзначалася сильна слабкість, нежить і головний біль. Після здачі тесту, лікар підтвердив наявність в організмі коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини