Головна Новини Здоров'я наше тіло Три продукти, які лікують сонячні опіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Три продукти, які лікують сонячні опіки

Зменшити біль від сонячного опіку можна не тільки за допомогою ліків, але й продуктів харчування

30 червня 2020, 21:00 comments1439
Поділіться публікацією:

Довгоочікуване літо радує нас не лише теплою погодою, але і палючим сонцем. Хочеться вдосталь покупатися і отримати гарний і рівномірний загар. Але не всі знають, як це зробити, тому замість гарного відтінку отримують сонячні опіки. Жіночий журнал "Ще" перерахував продукти, які допомагають впоратися з проблемою.

Три продукти, які лікують сонячні опіки

Вівсяна каша

Дослідники довели, що вівсяна каша позитивно діє не тільки на травну систему, але і на стан шкіри. З її допомогою можна зменшити запалення, заспокоїти свербіння і загоїти опіки. Для цього візьміть склянку сухих пластівців, збийте в блендері і додайте суміш в теплу ванну. Полежіть в ній 15-20 хвилин.

Молоко

При сонячному опіку добре допомагає молоко. Візьміть ватний тампон або тканину, промокніть її в холодному молоці і прикладіть на пару хвилин до обпаленої ділянки.

Чорний чай

Зняти почервоніння шкіри і прискорити процес відновлення після сонячного опіку можна за допомогою чаю. Заваріть кілька пакетиків буквально до чорного кольору і охолодіть. Зробіть компрес, приклавши його до обпалених ділянок, і не змивайте. Дубильна кислота, яка міститься в чорному чаї, сприяє усуненню симптомів опіку і приносить довгоочікуване полегшення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як захистити шкіру від сонячних опіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини