Головна Новини Здоров'я наше тіло Скільки і коли потрібно спати вдень: думка експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки і коли потрібно спати вдень: думка експерта

Енергії вистачить до глибокого вечора!

7 вересня 2020, 13:56
Поділіться публікацією:

Якщо необхідно швидко відновити енергію, щоб закінчити всі розпочаті справи, то денний сон стане справжнім порятунком. Про те, скільки потрібно спати вдень, розповідає доктор біологічних наук Володимир Дорохов. Про це пише видання changeua.

Скільки і коли потрібно спати вдень: думка експерта

Скільки і коли потрібно спати вдень: думка експерта. Фото: unsplash.

Експерт стверджує, що достатньо поспати 20 хвилин вдень, щоб нової енергії вистачило до пізнього вечора. А якщо ж людина дозволить собі більшу тривалість відпочинку, то сон перейде в  глибшу фазу, і для того, щоб прокинутися, потрібно буде набагато більше часу. Наприклад, людині яка поспала вдень 40-50 хвилин, буде потрібно від 20 до 40 хвилин на повне відновлення після сну. У робочий час важко собі таке дозволити.

Також фахівець каже, що коли у людини робочий графік ненормований, то денний сон протягом години допоможе зберегти бадьорість до самого вечора. Коли потрібно швидко прокинутися і приступити до роботи, то 20 хвилин сну стануть ідеальним рішенням, щоб перезарядитися.

Володимир також поділився, який час є найоптимальнішим. Найкраще — з 13.00 до 15.00. А засинати після 17.00 він категорично не рекомендує, тому, що це може стати причиною неякісного сну вночі.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вчені виявили несподівану користь алкоголю для літніх людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини