Головна Новини Здоров'я наше тіло Сім ознак старіння, які видають вік жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім ознак старіння, які видають вік жінки

Можна скільки завгодно намагатися приховати свій вік з допомогою косметики і правильно підібраного догляду, але ці ознаки старіння рано чи пізно все одно дадуть про себе знати

9 червня 2020, 09:05 comments2294
Поділіться публікацією:

У сучасному світі жінки придумали безліч хитрощів, щоб приховати свій справжній вік — від всіляких кремів і масок до пластичної хірургії. Однак існують ознаки старіння, з якими впоратися вкрай складно і з якими рано чи пізно доведеться зіткнутися кожній.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки


Шия

Це одна з найбільш рухомих частин жіночого тіла. Відповідно шкіра постійно розтягується і швидше покривається зморшками. До речі, сутулість тільки посилить проблему. Тому важливо стежити за поставою і регулярно наносити на область шиї і декольте крем.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 2

Синці під очима

Шкіра під очима — найбільш тонка і чутлива. Жировий прошарок тут мінімальний. Через це шкіра швидко втрачає вигляд, тьмяніє і покривається зморшками. Продовжити трохи молодість допоможуть народні засоби, які стимулюють кровообіг. Це компреси з трав'яного або зеленого чаю, і протирання кубиками льоду.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 3

Носогубні складки

Це, мабуть, одні з найбільш підступних зморшок. У деяких жінок вони можуть з'явитися вже в 25. Впоратися з ними на деякий час допоможе біоревіталізація або ж гіалуронові філлери.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 4

Руки

Якщо відкласти старіння шкіри обличчя в довгий ящик допоможуть косметологи і пластичні хірурги, то з руками цей фокус не пройде. Сповільнити процес їхнього старіння вкрай складно. Шкіра стає тонкою і тьмяною, нігті ламкими, проступають вени. Щоб не прискорювати процес старіння ще більше, використовуйте рукавички, коли прибираете вдома і регулярно наносьте зволожуючий крем.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 5

Колір шкіри

Молода шкіра ніби світиться зсередини. А от коли сповільнюється оновлення клітин, шкіра тьмяніє, а пігментні плями на ній видно набагато краще. Тому з раннього віку потрібно користуватися кремом з SPF і добре висипатися.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 6

Овал обличчя

З часом овал обличчя може втратити свою форму. Обличчя ніби "пливе" вниз, а шкіра провисає. Відкласти цей процес на декілька років, а то і на десяток-інший, допоможе грамотна гімнастика для обличчя.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 7

Зайва вага

З віком процес обміну речовин в жіночому організмі сповільнюється. Жінка набирає парочку зайвих кілограмів. А то і не одну. І це робить її візуально старшою. Важливо перейти до правильного харчування і способу життя якомога раніше і забути про ненависні боки надовго.

Сім ознак старіння, які видають вік жінки - фото 8

Раніше "Коментарі" також розповідали, який вік жінки вчені назвали найбільш привабливим. Ви будете здивовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини