Головна Новини Здоров'я наше тіло Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки

Її історія підкорила мережу

11 вересня 2020, 17:30
Поділіться публікацією:

У свої 74 роки Джоан Макдональд підкорила соціальні мережі, ставши фітнес-моделлю. Досягти такого чудового результату їй допомогла власна дочка. Про це пише видання 24tv.

Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки

Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки. Фото: 24tv.

Жінка зізнається, що протягом довгих років свого життя вела малорухливий спосіб життя і любила з'їсти щось шкідливе. Тоді дочка, яка працювала тренером у тренажерному залі, вирішила підключитися і виправити ситуацію. Вона купила мамі абонемент в зал, і після першого заняття почалося кардинальне перевтілення жінки. Джоан настільки сподобалося тренуватися, що вона з великим задоволенням відвідувала всі тренування. А після того, як побачила перші відчутні результати, вирішила не зупинятися на досягнутому.

Крім нового спортивного тіла, жінка отримала популярність в соціальних мережах. На своїй сторінці вона розповідає про тренування, і радує підписників свіжими фотографіями.

Також Джуліан поділилася з аудиторією потаємним: останньою краплею, щоб переглянути свій спосіб життя, стала смерть її матері.

Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки - фото 2

Результат перевершив всі очікування: жінка стала фітнес-моделлю в 74 роки - фото 3

"Останньою краплею було те, що моя власна мати захворіла і померла, а лікар збільшив мені дозу серцевих ліків. Тоді моя дочка в останній раз попросила мене приєднатися до її групи схуднення, і я погодилася", — ділиться пенсіонерка.

Тепер Джоан Макдональд і сама стала мотивувати багатьох людей, закликаючи їх постійно продовжувати роботу над собою і не боятися труднощів. Спотерігаючи за своїми щоденними успіхами, ви більше не захочете повернутися до старого способу життя, впевнена вона.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дієтолог розповіла, як зробити спорт стилем свого життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини