Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять щоденних звичок, які сприяють старінню тіла
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять щоденних звичок, які сприяють старінню тіла

Ці звички шкодять нашій красі та молодості

30 червня 2020, 11:45 comments1427
Поділіться публікацією:

На наш зовнішній вигляд і здоров'я впливає не тільки генетика, але й спосіб життя. Є кілька звичок, які шкодять організму і прискорюють процес старіння. Їх необхідно терміново позбуватися.

П'ять щоденних звичок, які сприяють старінню тіла

depositphotos.com

Стрес через неорганізованість

Постійний стрес і нервове напруження негативно впливають на роботу організму. Не варто перевантажувати себе і виконувати кілька завдань одночасно. Навчіться правильно планувати свій день і організовувати його так, щоб часу вистачало і на роботу, і на відпочинок.

Нестача сну

Сон — найважливіша частина нашого життя, адже завдяки якісному відпочинку ми відновлює сили і енергію. Нестача сну призводить до втоми, загальмованості, поганого настрою, а всі ці ознаки серйозно впливають на наш спосіб життя і здоров'я.

Перегляд телевізора

Вчені з'ясували, що час, проведений за переглядом телевізора, вкорочує наше життя на 20 хвилин. Тому необхідно періодично вставати з дивана і розминатися.

Сон на боці

Коли ви лежите на боці, ваше обличчя притискається до подушки, а це викликає зморшки на щоках і шиї. Навчіться спати на спині, щоб залишатися молодими та свіжими.

Погана постава

Погана постава викривляє хребет, в результаті чого на м'язи та кістки лягає більше навантаження, ніж зазвичай. Такий стан справ загрожує болем і втомою в тілі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички харчування послаблюють імунну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини