Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять ранкових звичок, які допоможуть схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ранкових звичок, які допоможуть схуднути

Ці звички покращують роботу травної системи

13 вересня 2020, 08:25 comments1426
Поділіться публікацією:

Багато жінок намагаються скинути зайву вагу, тому сідають на жорсткі дієти, не усвідомлюючи, наскільки це небезпечно для здоров'я. Австралійський дієтолог Сьюзі Баррел виданню Mail Online розповіла, як схуднути, дотримуючись всього декількох ранкових звичок.

П'ять ранкових звичок, які допоможуть схуднути

Фахівець стверджує, що в першу чергу, свій ранок необхідно починати з двох склянок води, щоб відновити водний баланс і запустити обмінні процеси в організмі. Для цієї мети також підійде трав'яний чай.

По-друге, сніданок повинен бути корисним і ситним, а значить складатися з білків, наприклад, яєць, курячої грудки, грецького йогурту, сочевиці, риби, цільнозернового хліба і т.д. Протеїн допомагає активно спалювати жировий запас і нарощувати м'язову масу.

Третя корисна звичка полягає у вживанні клітковини — вид складних вуглеводів, який сприяє підтримці мікрофлори кишківника. Її можна знайти в висівках, листових овочах, мигдалі, свіжих фруктах.

Лікар зазначає, що для схуднення також важливий кофеїн, тому після сніданку можна випити чашечку підбадьорливого напою (без цукру і вершків), він підсилює процеси, які розщеплюють жир.

І п'ятою звичкою є обмеження в раціоні цукру, особливо вранці. Варто відмовитися від різних солодощів, випічки, газованої води та інших продуктів, які містять велику кількість цієї речовини. Без цього пункту, схуднути, навряд чи вийде.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які прості звички покращують якість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини