Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять ознак того, що ваші нирки погано працюють
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак того, що ваші нирки погано працюють

Порушення в роботі нирок можуть виникнути через різні причини

6 липня 2020, 16:55 comments1557
Поділіться публікацією:

Мабуть, всі знають про те, що печінка — природний фільтр нашого організму, а отже один з найважливіших органів. Найголовнішими її функціями є знешкодження токсинів і отрут, а також участь у продукції гормонів. Видання Adme розповіло, які ознаки вказують на те, що робота печінки може бути порушена.

П'ять ознак того, що ваші нирки погано працюють

kitzcorner | Getty Images/iStockphoto

Неприємний запах з рота і металевий присмак

Організм, переповнений токсинами, може сигналізувати про проблеми за допомогою незвичного металевого присмаку і неприємного запаху з рота. Справа в тому, що шкідливі речовини накопичуються в крові і змінюють смак їжі, а значить нирки не справляються зі своєю роботою.

Задишка

Проблеми з нирками і задишка можуть бути пов'язані і зумовлені двома факторами. По-перше, зайва рідина в організмі потрапляє в легені, коли нирки погано працюють. По-друге, анемія позбавляє тіло кисню, а це призводить до сбивчивого дихання.

Набряк щиколоток і рук

Часта набряклість вказує на "збій" в роботі нирок, так як вони не виводять зайву рідину з організму. Варто переглянути свій раціон і виключити споживання солі, а також звернутися за консультацією до лікаря.

Біль у спині

Деякі захворювання нирок можуть викликати больові відчуття в спині або області стегон. Якщо це ниркова недостатність, тоді з'являться і інші симптоми: нудота, висока температура, часте сечовипускання.

Зміна кольору сечі

Визначити, чи нормально працюють ваші нирки, можна і за кольором сечі. Якщо вона змінила свій вигляд і запах, значить є якась проблема. Зверніться до лікаря і здайте аналізи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти можуть нашкодити ниркам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини