Головна Новини Здоров'я наше тіло Онколог назвав продукт, який варто виключити з меню
commentss НОВИНИ Всі новини

Онколог назвав продукт, який варто виключити з меню

Зловживати цим продуктом не можна

31 липня 2020, 03:15 comments1048
Поділіться публікацією:

Лікар-онколог Андрій Пильов розповів, що неправильне харчування і вживання деяких продуктів можуть впливати на розвиток онкологічних захворювань. Він назвав продукт, який краще виключити з раціону. Про це повідомляє видання Ukrhealth.

Онколог назвав продукт, який варто виключити з меню

"Харчування — це один з безлічі чинників, які призводять до розвитку онкологічних захворювань. Ми знаємо, що, наприклад, надмірне вживання червоного м'яса може призвести до виникнення пухлини", — сказав фахівець, зазначивши, що це вчені довели ще в минулому столітті.

Виключення ж м'яса або його помірне вживання значно знижує ризик раку. Лікар зазначив, що контроль цього фактора ніяк не впливає на інші.

Він також додав, що вибір — їсти або не їсти якийсь продукт завжди неоднозначний, тому, що будь-який продукт має  як позитивні, так і негативні властивості.

Нагадаємо, лікар-онколог Денис Сидоров розповів про перші ознаки раку шкіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що деякі захворювання можуть викликати онкологію, яка дуже важко піддається терапії. Щоб цього не допустити, важливо знати, які хвороби можуть спровокувати її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини