Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо три важливі процедури для здорового сну
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три важливі процедури для здорового сну

Ці процедуру покращують самопочуття і налаштовують на міцний сон

10 червня 2020, 20:15 comments1422
Поділіться публікацією:

Для того, щоб вдень відчувати себе бадьоро й енергійно, важливо правильно відпочивати вночі. А зробити сон тривалим і міцним допоможуть три звичайні процедури.

Названо три важливі процедури для здорового сну

Правило №1 – Чисте обличчя і ноги

Навіть якщо ви кілька годин тому прийняли душ, перед сном варто ще раз вмитися і позбутися слідів косметики на обличчі. Також варто помити ноги прохолодною водою – це покращить кровообіг. Якщо ви страждаєте від набряклості вранці – холодна вода стане вашим вірним помічником.

Правило №2 – Вологе і прохолодне повітря

Якщо ви хочете прокинутися зі світлою головою – добре провітрюйте кімнату перед сном. Оптимальна температура повітря для здорового сну – 17-19º С, вологість – 70%. Якщо за вікном досить холодно, краще сховатися під другим ковдрою, але знизити температуру повітря в кімнаті. Свіже повітря допоможе вашому організму максимально відновити сили в нічний час.

Правило №3 – Ароматерапія від безсоння

Після важкого робочого дня можна розслабитися за допомогою ароматерапії. Часом ми не можемо заснути годинами, постійно думаючи про те, через скільки дзвонить наш будильник. І тоді нам на допомогу приходять ефірні масла. Відмінними "снодійними" є лаванда, м'ята, розмарин, меліса і фенхель.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому вночі краще спати без одягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини