Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо продукти, які можна їсти перед тренуванням
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які можна їсти перед тренуванням

Правильний перекус зробить результат ще кращим!

27 серпня 2020, 10:48
Поділіться публікацією:

Заняття спортом — це завжди гарна ідея. Але важливо також пам'ятати й про правильне харчування, особливо перед початком тренування. Які продукти можна вживати перед ним, розповідає дієтолог Аджа Гиймя. Про це пише видання glavred.

Названо продукти, які можна їсти перед тренуванням

Названо продукти, які можна їсти перед тренуванням. Фото: unsplash

Всі ми чули про користь тренувань натщесерце, але більша частина експертів дотримується думки, що їсти перед заняттям можна і потрібно. Питання полягає в тому, що ж саме.

Вуглеводи, які людина отримує з фруктів, овочів і цільнозернових, будуть дуже доречними під час спалювання калорій. А все тому, що вони підвищують рівень цукру в крові, діючи як своєрідне паливо для нашого тіла. Що ж входить в список дозволених продуктів?

Банани. У них міститься удвічі більше вуглеводів, ніж в інших фруктах. Це відмінний перекус перед тренуванням, оскільки банан швидко перетравлюється і забезпечує тіло необхідною кількістю вуглеводів.

Цільнозернові. У цих складних вуглеводах ховається велика кількість енергії. Дієтолог стверджує, що отриманої енергії вистачить більш ніж на 40 хвилин продуктивного заняття. Також їх можна їсти разом з фруктами. Але оскільки для перетравлення потрібно більше часу, Гиймя радить їсти цільнозернові хоча б за годину до тренування.

Йогурт — відмінне джерело білка, корисних рідин і вуглеводів. Краще віддати перевагу несолодкому йогурту, тоді він буде максимально корисним. Його можна їсти навіть за пів години до тренування, щоб отримати необхідний заряд енергії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про продукти, що прискорюють старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини