Головна Новини Здоров'я наше тіло Набряки після алкоголю: норма чи привід для занепокоєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Набряки після алкоголю: норма чи привід для занепокоєння

Алкоголь створює підвищене навантаження на весь організм

21 липня 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

У багатьох людей після зловживання спиртними напоями з'являються набряки. А вся річ у тому, що алкоголь згубно позначається на важливих органах та системах організму, які відповідають за обмін речовин. Лікар-дієтолог Вікторія Кляуз на своїй сторінці в Instagram розповіла, чи є набряклість після алкоголю приводом для занепокоєння.

Набряки після алкоголю: норма чи привід для занепокоєння

Фахівець зазначила, що набряки після вживання спиртних напоїв — це симптом інтоксикації, який може з'явиться у кожної людини. У таких випадках варто пити мінеральну або гідрокарбонатну воду, яка містить кислі солі, щоб відновити кислотно-лужний баланс.

Дієтолог зазначила, що, якщо набряклість після вживання алкоголю турбує рідко й інших симптомів не спостерігається, тоді говорити про збій в роботі нирок не варто. Відповідно приводів для занепокоєння немає. Але, якщо набряки з'являються регулярно, особливо на обличчі, тоді варто сходити до лікаря.

Відомо, що алкоголь згубно позначається на роботі організму. Молекули спирту потрапляють у м'які тканини, причому разом з ними туди проникають і молекули води. Відбувається ненормальний розподіл рідини всередині, через що і виникає така проблема.

Набряки після алкоголю: норма чи привід для занепокоєння - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт допомагає позбутися набряків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини