Головна Новини Здоров'я наше тіло Лупу назвали симптомом небезпечного захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Лупу назвали симптомом небезпечного захворювання

Лупа здатна доставляти значний дискомфорт

30 листопада 2020, 23:00
Поділіться публікацією:

Лупа — проблема, з якою стикалася практично кожна людина. І, здавалося б, цей стан не небезпечний, але британські вчені заявили, що лупа може виявитися симптомом серйозної хвороби.

Лупу назвали симптомом небезпечного захворювання

лупа (фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначили, що найчастіше вона виникає через себорейний дерматит — це запалення ділянок шкіри, які багаті сальними залозами. У легкій формі ця недуга проявляється лупою, а у важкій — почервонінням і свербінням шкіри голови.

Вчені заявили, що себорейний дерматит вражає людей, які страждають на хворобу Паркінсона, але чому так відбувається, вони відповісти поки не змогли. Причиною цієї проблеми можуть бути гормональні порушення, а також тривалий прийом тестостерону, анаболіків і глюкокортикостероїдів.

Насправді лупа доставляє багато клопоту і соціального дискомфорту. Якщо від неї не виходить позбутися в домашніх умовах, тоді обов'язково потрібно звернутися до фахівця за консультацією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що надмірну пітливість, яка виникає без причини, також визнали одним із симптомів хвороби Паркінсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини