Головна Новини Здоров'я наше тіло Кілька способів, які допоможуть прибрати живіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька способів, які допоможуть прибрати живіт

Нутриціолог поділилася ефективними методами

17 вересня 2020, 20:23
Поділіться публікацією:

Ну хто з жінок не мріє мати плоский живіт, щоб відчувати себе впевнено і чарівно? На жаль, так вже влаштований жіночий організм, що дуже часто вони стикаються з проблемою накопичення жиру в самих небажаних місцях. Нутриціолог Надія Пахірко поділилася, як позбутися від випираючого живота за допомогою декількох дієвих способів. Про це пише видання newsyou.

Кілька способів, які допоможуть прибрати живіт

Як прибрати живіт. Фото: unsplash

Надія підтверджує, що жир, в першу чергу, відкладається саме на животі — це недоторканний запас нашого тіла. Тому навіть якщо ви вирішите поголодувати кілька днів, це не допоможе — жирові відкладення повернуться знову.

Ще один важливий нюанс: жир має властивість з'являтися, коли ви дозволяєте собі переїдати. Фахівець радить скоротити порції, але їсти при цьому частіше. Також вона додає, що при правильному розрахунку щоденних калорій, тіло почне втрачати вагу. А щоб закріпити результат, потрібно робити спеціальні фізичні вправи. Тоді ви зможете задіяти м'язи на животі, і швидше позбутися випираючого живота.

"Дотримуйтесь баланс БЖУ. Нам потрібні білки, жири і вуглеводи. А інакше, буде не схуднення, а виснаження. Це небезпечно. Скорочуйте раціон не більше, ніж на 20% від добової потребності. Регулярно займайтеся фізичними навантаженнями, тому що це прискорює обмін речовин. Жир спалюється швидше, м'язи зміцнюються, шкіра підтягується, а не обвисає, як на шарпеї", — розповідає Надія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, п'ять ранкових звичок, які допоможуть схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини