Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерт розповіла, що може спровокувати мігрень
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповіла, що може спровокувати мігрень

Виявляється, спровокувати мігрень здатні деякі продукти

3 листопада 2020, 17:04
Поділіться публікацією:

Лікар-невролог Юлія Покровська поділилася, що відшукати причину появи мігрені можна самостійно, якщо звернути увагу на деякі фактори.

Експерт розповіла, що може спровокувати мігрень

Що може спровокувати мігрень. Фото: unsplash

Так, фахівець розповіла, що гострий головний біль може виникнути через певну їжу. Вона зазначила, що при частому вживанні ігристих напоїв і шоколаду можна зіткнутися з цією проблемою. А також небезпечними можуть бути страви з великою кількістю спецій або занадто багато солодощів у щоденному меню. Тому вкрай важливо стежити за тим, як ваш організм реагує на конкретні продукти харчування, каже Покровська.

Також експерт радить завести щоденник харчування, якщо мігрень часто вас турбує. У ньому потрібно буде записувати всі випадки появи головного болю, щоб встановити справжню причину. І коли вдасться знайти взаємозв'язок з конкретним продуктом, то його слід негайно виключити.

Крім цього, невролог назвала і інші чинники, через які може турбувати мігрень: збитий режим сну, недостатня кількість рідини в організмі, регулярні стреси або інші специфічні події.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які фактори можуть спровокувати мігрень. Якщо говорити про причини виникнення цього специфічного типу головного болю, то медицині вони до кінця незрозумілі. Мігрень може з'явитися через зміни кровотоку в мозку. Виною всьому може бути і спосіб життя, і прийом деяких лікарських засобів. Але найчастіше напад головного болю пов'язаний з певними чинниками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини