Головна Новини Здоров'я наше тіло Дієтолог розповіла, як зробити спорт стилем свого життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповіла, як зробити спорт стилем свого життя

Від спорту можна і потрібно отримувати задоволення

4 вересня 2020, 14:09
Поділіться публікацією:

Скільки було нескінченних спроб змусити себе ходити в зал і полюбити спорт! Але завжди на цьому шляху виникала та чи інша перешкода, і все швидко закінчувалося. Про те, як закохатися в спорт, з нетерпінням чекаючи кожного нового тренування, знає дієтолог Олена Кален. Про це пише видання changeua.

Дієтолог розповіла, як зробити спорт стилем свого життя

Дієтолог розповіла, як зробити спорт стилем свого життя. Фото: unsplash.

Експерт впевнена в тому, що від спорту можна і потрібно отримувати задоволення. Наше  тіло просто не може без фізичних навантажень, тому необхідно давати їх йому  у  потрібній кількості.  Головне — вибрати правильний вид діяльності.

Не поспішайте з вибором напрямку: подивіться відео, дізнавайтеся і придивіться, до чого вас тягне. Якщо спробувавши, ви зрозуміли, що це вам не підходить, шукайте далі. Дієтолог ділиться, що важливо знайти саме той вид спорту, від якого ви зможете отримувати справжнє задоволення.

Ясна річ, що з перших днів не варто чекати швидкого результату. Але хвалити себе за маленькі досягнення просто необхідно, каже фахівець. Наприклад, якщо ви зробили сьогодні 35 присідань замість 30-ти  — це вже чималий привід для гордості.

Також не забувайте прислухатися до свого тіла. Про що воно вам сигналізує? Якщо руки та плечі вимагають фізичного навантаження, то саме їм і приділіть увагу на наступному тренуванні. Важливо періодично змінювати види діяльності, щоб інтерес до спорту не згасав.

І ще одне: зробіть регулярні тренування своєю звичкою. Саме так до вас прийде результат і задоволення від своїх старань. А звикнувши, ваше тіло саме проситиме вас швидше відправитися в зал.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, названо продукти, які можна їсти перед тренуванням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини