Головна Новини Здоров'я наше тіло Чотири прості кроки, які зроблять ранок добрим
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири прості кроки, які зроблять ранок добрим

Ці кроки допомагають прокинутися і запустити всі процеси в організмі

2 червня 2020, 09:10 comments1934
Поділіться публікацією:

Вставати з теплого ліжка буває дуже важко, а ще важче змусити свій організм підбадьоритися і почати працювати. Але ранок задає темп нашому дню, а з днів складається життя. Зробіть так, щоб кожен ваш ранок був добрим, а допоможуть у цьому декілька простих порад.

Чотири прості кроки, які зроблять ранок добрим

Пам'ятайте, що після дзвінка будильника не варто різко вставати з ліжка. Відкрийте очі, підтягніться і помасажуйте мочки вух. Всього кілька хвилин такого масажу пробудять у вас енергію і сили.

Потім прямуйте у ванну кімнату, умивайтеся, чистіть зуби, зокрема язик. Ця дія позбавить вас від несвіжого дихання. А розбудити організм допоможе душ, найкраще контрастний.

Не забувайте, що необхідно запустити обмінні процеси в організмі і відновити в ньому водний баланс. Випийте склянку чистої води з додаванням лимонного соку. Така процедура, за півгодини до прийому їжі приведе вас в тонус і допоможе уникнути переїдання.

Ще за десять хвилин до сніданку, після води, з'їжте чайну ложку меду. Завдяки фруктозі і глюкозі, яка входить до складу продукту, активізується робота мозку. Крім цього, мед зміцнює імунітет, збагачуючи організм корисними вітамінами і речовинами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що воду, яку залишається на ніч біля ліжка пити не можна. Що з нею не так?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини