Головна Новини Здоров'я наше тіло Чотири поради лікарів, які змінять ваше життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири поради лікарів, які змінять ваше життя

Ці поради допоможуть зміцнити здоров'я

30 жовтня 2020, 18:35
Поділіться публікацією:

Щоб залишатися здоровим і енергійним, потрібно дотримуватися абсолютно простих дій, але багато людей, чомусь, їх ігнорують. Які поради допоможуть зміцнити організм і зберегти молодість? Відповіддю на це питання поділилося видання Wday.

Чотири поради лікарів, які змінять ваше життя

Не займайтеся самолікуванням

Багато людей займаються самолікуванням і в підсумку шкодять своєму здоров'ю ще сильніше. Якщо у вас з'явилася якась проблема, не шукайте її лікування в інтернеті, а запишіться на консультацію до лікаря. Тільки фахівець може поставити вам діагноз і призначити препарати.

Відмовтеся від цукру

Ні для кого не секрет, що цукор у великій кількості шкодить здоров'ю: порушує обмін речовин, знижує імунітет, призводить до ожиріння і розвитку цукрового діабету. Тому, в раціоні слід обмежити солодощі, ваш організм за це буде дуже вдячний.

Займайтеся спортом

Регулярні заняття фізичною активністю допомагають не тільки підтримувати тіло в формі, але і сприяють зміцненню організму. Спортивні тренування дозволяють людям будь-якого віку підтримувати та покращувати сердечне здоров'я, легені та кровоносні судини. А ще, згідно з науковими дослідженнями, фізична активність знижує ризик виникнення онкології.

Ставтеся до всього з гумором

Люди з хорошим почуттям гумору простіше переживають складні ситуації. Як не крути, сміх — продовжує життя. Не впадайте у відчай, завжди підтримуйте себе і своїх близьких за допомогою позитивного настрою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які поради допоможуть зберегти ментальне здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини