Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому деякі фрази і слова можуть спровокувати хвороби
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому деякі фрази і слова можуть спровокувати хвороби

Якщо постійно вимовляти руйнівні фрази, то тіло почне реагувати на них

27 листопада 2020, 01:30
Поділіться публікацією:

Між нашими словами, яким ми часто не надаємо особливого значення, і розвитком певних захворювань є прямий взаємозв'язок. Про це заявив німецький невролог і психіатр Носсрат Пезешкіан.

Чому деякі фрази і слова можуть спровокувати хвороби

Чому деякі фрази і слова можуть спровокувати хвороби. Фото: unsplash

Так, фахівець поділився, що існує величезна кількість слів і виразів, які позначаються на здоров'ї людини, і не завжди позитивно. І якщо ви впевнені, що це точно не про вас, то не варто поспішати з висновками. Наприклад, "у мене це вже в печінках сидить", "випив всю кров" і "як кістка в горлі" — вам знайомі ці вирази? Більшості з нас скоріше так, ніж ні.

Експерт пояснює, що людське тіло прислухається до слів, а іноді навіть може сприймати їх як "команди". Тому вкрай важливо навчитися відстежувати ці руйнівні фрази в своїй щоденній мові, щоб потім позбутися від них.

"Часто повторюєте, що комусь стукнула в голову сеча — отримуєте хвороби сечостатевої системи. Говорите "близько до серця" — і у вас зростає ймовірність інфаркту. Говорите, що не можете когось бачити, і завтра дійсно перестанете впізнавати цю людину через проблеми із зором. Все це дуже серйозно. Не можна розкидатися подібними фразами, якщо вам дороге ваше здоров'я", — резюмував невролог.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як компенсувати шкоду від сидячого способу життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини