Головна Новини Здоров'я наше тіло Які речі в домі здатні викликати алергію
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі в домі здатні викликати алергію

Ці речі можуть становити загрозу вашому здоров'ю

29 вересня 2020, 18:15
Поділіться публікацією:

Багато людей схильні до алергічної реакції, яку можуть викликати харчові продукти, погана екологія, пилок рослин та інші речовини. І навіть в будинку можуть знаходитися предмети, які підточують ваше здоров'я день у день. Про це повідомляє видання Wday.

Які речі в домі здатні викликати алергію

Вологі серветки

Косметичні серветки просочені лосьйоном, який може містити конверванти, які викликають алергічну реакцію. В результаті, може з'явитися висип, сухість шкіри, почервоніння і свербіж.

Подушки

Виділяти алерген, на який гостро реагує організм, можуть пилові кліщі, які живуть в пір'яних подушках і постільній білизні. Так що намагайтеся тримати свої речі в чистоті, щоб вони не стали джерелом зараження.

Освіжувач повітря і дезодорант

Найчастіше цим засобом користуються в приміщеннях, яке не провітрюється, а значить частинки ефірів можуть потрапити в легені разом з киснем. Вони накопичуються в організмі й викликають алергію, а ще захворювання дихальних шляхів, нирок, так що з цим засобом потрібно бути акуратніше.

Синтетична ковдра

Деякі матеріали можуть викликати на шкірі роздратування, почервоніння та інші алергічні симптоми. Це не складно помітити, якщо ви часто контактуєте з синтетикою. У таких випадках, перейдіть на натуральну тканину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як виявляється алергія на алкоголь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини