Головна Новини Здоров'я наше тіло Як знизити артеріальний тиск за п'ять хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знизити артеріальний тиск за п'ять хвилин

Артеріальний тиск — найважливіший показник здоров'я

27 липня 2020, 16:05 comments2709
Поділіться публікацією:
Рівень артеріального тиску серйозно впливає на самопочуття людини. Протягом дня він може змінюватися, але різкі скачки тиску вказують на наявність якоїсь проблеми зі здоров'ям. На своїй сторінці в Instagram лікар-терапевт Ені-Олорунда Володимир Самуельович розповів, як можна швидко знизити артеріальний тиск.

Як знизити артеріальний тиск за п'ять хвилин

pixabay.com

Спеціаліст радить використовувати техніку китайського лікаря Лю Хуншена, який стверджує, що знизити кров'яний тиск можна за допомогою енергетичних точок на нашому тілі. Як це зробити?

- Знайдіть точку, яка розташована під мочкою вуха. Проведіть лінію, яка б спускалася від цієї точки до середини ключиці. Щоб тиск прийшов у норму, цю лінію слід плавно і обережно погладжувати, не здавлюючи. Вправу варто повторити 10 разів, спочатку на одній стороні голови, а потім на інший.

- На обличчі, на рівні краю мочки вуха є точка, розташована на рівні півсантиметра від вуха у бік носа. Цю точку потрібно помасажувати протягом 1-2 хвилин. Натискати потрібно сильно, але щоб не виникало больових відчуттів.

Як знизити артеріальний тиск за п'ять хвилин - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, при якому тиску ставиться діагноз"гіпертонія"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини