Головна Новини Здоров'я наше тіло Як уникнути висипань на обличчі при носінні маски: відповідь косметолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уникнути висипань на обличчі при носінні маски: відповідь косметолога

Спеціаліст назвала кілька правил, які допоможуть звести негативні наслідки від частого носіння маски до мінімуму

22 жовтня 2020, 19:30
Поділіться публікацією:

Постійне носіння захисних масок спровокувало появу нової проблеми — висипання на обличчі. Косметолог Дарина Баскакова розповіла, як можна уникнути проблем зі шкірою. Про це пише видання newsyou.

Як уникнути висипань на обличчі при носінні маски: відповідь косметолога

Як уникнути висипань на обличчі при носінні маски. Фото: unsplash

Спеціаліст впевнена в тому, що з даною проблемою можуть зіткнутися люди, у яких є до цього схильність. Вона говорить про людей, у яких порушений водно-ліквідний бар'єр шкірних покривів, і тих, хто має чутливу або жирну шкіру. Дар'я додала, що впорається з такими висипаннями досить просто, якщо вчасно звернутися за допомогою до експерта. А якщо ж цього не зробити, то проблема може затягнутися і викликати хворобливі відчуття.

Косметолог радить регулярно міняти маску і правильно обробляти шкіру вранці і увечері. Вона каже, що висипання можуть також з'явитися через занадто часте використання косметики, а ще коли людина торкається до свого обличчя брудними руками. Тому не варто нехтувати такими простими правилами: підібрати правильний косметичний догляд, регулярно міняти маску, вранці і ввечері добре вмиватися і не торкатися обличчя брудними руками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому через маску погіршується гігієна зубів і як це виправити. Головним аксесуаром 2020 року напевно вважається маска. А коли людина одягає її, то вона починає дихати тільки ротом. Це призводить до сухості в роті, бо слини стає менше. Стоматолог Мікаел Тоцці розповів, як правильно доглядати за зубами, щоб уникнути негативних наслідків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини