Головна Новини Здоров'я наше тіло Як уникнути неприємного запаху з рота вранці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уникнути неприємного запаху з рота вранці

Відмовтеся від нічних перекусів, і неприємний запах з рота перестане турбувати

17 червня 2020, 11:10 comments9179
Поділіться публікацією:

Мабуть, кожна людина хоч раз у житті стикалася з таким явищем, як неприємний запах з рота. Ця проблема може принести масу незручностей, тому потрібно знати, як з нею справлятися. Британський лікар назвав простий і ефективний спосіб.

Як уникнути неприємного запаху з рота вранці

Фахівець каже, що несвіже дихання з рота після пробудження може бути пов'язане з пізнім прийманням їжі. Деякі люди навантажують на ніч шлунок та одразу готуються до сну. Але положення тіла на ліжку сприяє тому, що в стравохід у процесі травлення потрапляє шлункова кислота. Саме цей фактор може бути головним у появі неприємного запаху з ротової порожнини.

Щоб уникнути такого явища, лікар радить відмовитися від їжі за три години до сну. Таким чином, шлунок встигне повністю переварити їжу.

Але неприємний запах може бути викликаний і іншими причинами, наприклад, проблемами з шлунково-кишковим трактом (гастрит, виразка), а також інфекційним захворюванням слизової оболонки носоглотки або нездоровим способом життя. У таких випадках варто звернутися за консультацією до фахівця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що запах тіла може сигналізувати про хвороби. Які саме?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини